Jobb hos oss

Vi opplever en fantastisk oppdragsvekst og har løpende behov for flere dyktige medarbeidere på våre kontorer i Haugesund og på Karmøy.  I våre sentrale, nyoppussede og moderne lokaler og med en allsidig portefølje står spennende utfordringer i kø innenfor så vel forretningsjus som personrett.

Advokat/advokatfullmektig

Vi er på jakt etter advokater med noen år erfaring, men gjerne også nyutdannede, som liker å arbeide i team eller selvstendig alt etter hva som kreves i forhold til den enkelte kunde.  Det er viktig for oss at våre ansatte er i stand til å se jussen i et større og gjerne kommersielt bilde, samtidig som man søker gode løsninger til beste for våre kunder.  Samtidig er det svært viktig at våre advokater evner å sette seg inn i kundenes behov hva enten det gjelder forretningsjus eller personrett.  Våre advokater må kunne vise innsikt i og forståelse for kundenes sammensatte utfordringer og bry seg om den enkeltes individuelle behov.

Det er en fordel om du evner å kommunisere på andre språk, særlig engelsk, ettersom en økende andel av våre klienter opererer internasjonalt.

Vi tilbyr:

  • Et solid fag- og kompetansemiljø med gode muligheter for egenutvikling
  • Et ryddig og organisert program for utdanning av advokatfullmektiger
  • Et svært godt, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø med høy og uformell takhøyde
  • Gode muligheter for spesialisering og teamarbeid
  • Stabile og konkurransedyktige arbeidsbetingelser
  • Nye og moderne lokaler midt i Haugesund og Åkrehamn
  • Spennende og fleksible arbeidsforhold

Vi er opptatt av samfunnsansvar, inkludering og mangfold og har et likestilt arbeidsmiljø med ansatte i alle aldre.

Trainee/skriveplass

Vi tilbyr jevnlig traineeopphold for jusstudenter som har fullført det tredje året av masterstudiet i rettsvitenskap.

Vi tilbyr også jevnlig skriveplass for jusstudenter som ønsker å skrive masteroppgave innenfor et av rettsområdene våre advokater arbeider med.  Våre dyktige medarbeidere vil bistå studenten med faglig og praktisk bistand og veiledning, det vil være anledning til deltakelse i relevante faggrupper, med tilgang til vårt hovedkontor i Haugesund sentrum.

Hvordan søker du på stillingene?

Vi imøteser gjerne konkrete eller åpne søknader på stilling som advokat eller advokatfullmektig, så vel som søknader om traineeopphold og/eller skriveplass.   Vi har digitalisert vår søknadsprosess i samarbeid med Cvideo og søknad med nødvendige vedlegg, herunder CV, vitnemål/karakterutskrift og eventuelle attester, etc., sendes oss elektronisk ved benyttelse av den elektroniske opplastningsmuligheten nedenfor.

For mer informasjon om mulighetene for tiltredelse hos oss, ta gjerne kontakt med daglig leder, advokat Thor Harald Eike via tlf. 901 31 961, eller vår personalansvarlige advokat Odd Eirik Osmundsen via tlf. 414 70 936 for en uformell prat.