Jobb hos oss

Vi utvider stadig og er på jakt etter deg som kan være med å bygge firmaet videre. Hos oss står spennende utfordringer i kø for den rette.

Advokat/advokatfullmektig

Vi har gjennomgått en betydelig, generisk vekst de senere år og har en stadig økende oppdragsmengde innenfor de fleste rettsområder.  Det er vår strategiske intensjon å opprettholde denne veksten og vi er til enhver tid interesserte i å komme i kontakt med kandidater som ønsker å arbeide som advokater eller advokatfullmektiger ved et av våre kontorer i Haugesund og Karmøy.

Trainee/skriveplass

Vi tilbyr jevnlig traineeopphold for jusstudenter som har fullført det tredje året av masterstudiet i rettsvitenskap.

Vi tilbyr også jevnlig skriveplass for jusstudenter som ønsker å skrive masteroppgave innenfor et av rettsområdene våre advokater arbeider med.  Våre dyktige medarbeidere vil bistå studenten med faglig og praktisk bistand og veiledning, det vil være anledning til deltakelse i relevante faggrupper, med tilgang til vårt hovedkontor i Haugesund sentrum.

Hvordan søker du på stillingene?

Vi imøteser gjerne konkrete eller åpne søknader på stilling som advokat eller advokatfullmektig, så vel som søknader om traineeopphold og/eller skriveplass.   Vi har digitalisert vår søknadsprosess i samarbeid med Cvideo og søknad med nødvendige vedlegg, herunder CV, vitnemål/karakterutskrift og eventuelle attester, etc., sendes oss elektronisk ved benyttelse av den elektroniske opplastningsmuligheten nedenfor.

For mer informasjon om mulighetene for tiltredelse hos oss, ta gjerne kontakt med vår personalansvarlige, advokat Odd Eirik Osmundsen, via tlf. 52 70 10 30 for en uformell prat.